medvetenhetconsciousness.blogg.se

Medvetenhet är att ha kunskap och insikt om vem man är, vad man upplever, vad man tänker på och vad någonting innebär eller betyder.

Ufo

Publicerad 2013-07-17 13:25:00 i Allmänt,

Ett Ufo är ett oidentifierat flygande föremål. Begreppet infördes av det amerikanska flygvapnet i början av 1950-talet och ordet är en akronym av engelska ”unidentified flying object”. En annan benämning är OFF som kommer av svenskans ”oidentifierat flygande föremål” alternativt OFO för "oidentifierat flygande objekt". Försvarsmakten insamlade, undersökte och följde upp Ufo-observationer centralt från mitten av 1940-talet. I mitten av 1960-talet överfördes denna funktion till dåvarande FOA numera FOI (Totalförsvarets Forskningsinstitut). FOI har en "Ufo-handläggare" som mottar och bearbetar inkomna observationsrapporter i nära samarbete med UFO-Sverige. Det vetenskapliga studiet av ufofenomen kallas ufologi.
-
Formellt är ett ufo vilket flygande föremål som helst som inte har kunnat identifieras. Många flygande föremål är därför ufon en period, innan de kan identifieras.
-
Enligt en rapport som amerikanska flygvapnet har publicerat har de ufon man har undersökt visat sig vara:
 
Trots denna rapport och den så kallade Condon-rapporten, som är världens största vetenskapliga undersökning av ufo-observationer, där det tydligt sägs att det inte finns några tecken på att det skulle finnas några utomjordingar eller flygande tefat inblandade, vittnar varje år flera tusen människor om att de mött rymdvarelser. Sådana möten graderas i olika grader av närkontakt: där närkontakt av tredje graden utgör faktiska möten med utomjordingar.
(Wikipedia)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela