medvetenhetconsciousness.blogg.se

Medvetenhet är att ha kunskap och insikt om vem man är, vad man upplever, vad man tänker på och vad någonting innebär eller betyder.

Chemtrail

Publicerad 2013-08-14 20:30:00 i Allmänt,

Vad är sanningen om Chemtrails ?
Chemtrail (kemikaliespår), även Aerosolized powder contrails, är ett begrepp som konspirationsteoretiker använder för att beskriva något som ska vara utsläpp av aerosoler från jetflygplan. På fotografier på många av webbplatserna som tar upp ämnet chemtrails kan mönsterna som bildas på himlen vara allt från rutmönster till mer slumpmässiga linjer. Dessa ska, enligt konspirationsteoretikerna, skilja sig från de vanliga kondensationsstrimmor som jetflygplan lämnar efter sig.

Åsikterna om vad syftet med dessa strimmor ska vara varierar ganska markant. Några förslag är kontroll av vädret, ett sofistikerat militärt radarsystem tillsammans med till exempel EISCAT och HAARP, biologisk krigföring och ockulta syften. Det hävdas av konspirationsteoretikerna att chemtrails förekommer över stora delar av världen.
 
Det kemiska och biologiska krig som pågår ovanför ditt huvud kommer förr eller senare att skada din hälsa. Anledningen till att vi i Sverige "sprayas" beror på att vi, tack vare våra "politiker" numera samarbetar med Nato (Här) Anledningen till att vi "sprayas" bottnar i F.N.s Agenda 21, där ett av flera "mål" är att eliminera up till 90% av jordens befolkning något som f.ö. blev uppenbart då F.N. höjde "svininfluensan" till en "pandemi" uppenbarligen i syfte att lura så många som möjligt att "vaccinera" sig med ett hälsofarligt "vaccin" vilket bl.a. tydligen ämnade sterilisera (polysorbate 80) så många som möjligt. Att F.N. försöker reducera jordens befolkning kanske låter fullständigt 'galet' men är dessvärre sant och allt är nedskrivit i ett dokument som går under titleln, Our Global Neighborhood.

Chemtrails kan innehålla:

Ethylenbromid
Aluminium
Barium
Strontium
Svavelhexaflourid SF6
Bakterier
Virus
Mykoplasma
Nanopartiklar

Den vita rök som ses vid chemtrails består av aluminiumoxid

Hälsobesvär som uppstår brukar vara besvär från luftvägarna, hosta, torra slemhinnor, förkylningssymptom, halsont, huvudvärk, bihålsbesvär, feber, frossa, ögonbesvär, trötthet, trögtänkthet, nedsatt immunförsvar, torr hud, låga halter av vita blodkroppar, B-vitaminbrist. håravfall, magbesvär, hudbesvär -morgellons, depressioner, ledvär, muskelvärk, illamående, tinnitus,

Barium kan inaktivera T-cellerna i vårt immunsystem, så vi blir mer mottagliga för infektioner och även andra sjukdomar.

Svavelhaltiga partiklar ökar på försurningen av naturen med skogsdöd, angripna träd och buskar som följd.

Även ekologisk odling har drabbats med minskad avkastning på 25 – 30%.

Massdöd bland bin.

Kemikalierna i chamtralen värmer upp atmosfären.

Haarp sänder upp mängder av energi i form av mikrovågor i atmosfären som orsakar en överhettning som skadar atmosfären och det skyddande ozonlagret. Genom upphettning i atmosfären skapas en konstgjord växthuseffekt. Haarp styr jordens väderlek genom att styra jetströmmarna.

Haarp i Alaska kan fungera som ett supervapen.

Morgellons; En ny hudsjukdom där fibrer kryper ut ur huden. Sjukdomen erkänns inte av läkarvården.Den drabbade, hamnar under begreppet ”hysteri och inbillning”

Etiketter:aluminium, bakterier, barium, chemtrails, ethylenbromid, global uppvärmning, haarp, mykoplasma, nanopartiklar, strontium, svavelhexaflourid, virus
 

http://user.tninet.se/csz433c/homepages/evah/html/chemtrails.htm
http://chemtrailsisverige.wordpress.com/
Wikipedia

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela